Logouwproject PDF Afdrukken E-mail

Een logbouwproject begeleid door Lapp House is op te delen in 4 fasen:

 

1. Voortraject
Het voortraject bestaat uit een kennismaking tussen beide partijen in "houten" huiselijke sfeer, zodat u op informele wijze kennis kunt maken met een houten huis en uw bouwplannen kunt bespreken met Lapp House. Wanneer de partijen serieus geïnteresseerd zijn zal het gesprek verschuiven naar de ontwerptafel. Lapp House beschikt over 3D-ontwerpsoftware die het mogelijk maakt uw ideeën te visualiseren. De haalbaarheid van een ontwerp wordt getoetst door Lapp House en in tweede instantie door de fabriek in Fins Lapland. Lapp House is in staat de ontwerpen aan te passen naar technische haalbaarheid. Wanneer de welstand de bouwvergunning heeft verstrekt gaat Lapp House over tot het opstellen van een contract waarin afspraken worden vastgelegd aangaande bouwbegeleiding en leveringsvoorwaarden.

 

2. Import
De daadwerkelijke import van uw logbouwpakket vind plaats nadat de fabriek in Fins Lapland het ontwerp tot een bouwpakket heeft verwerkt. Er vinden meestal 2 leveringen plaats per vrachtwagen uit Lapland op de bouwplaats. Het is zaak dat tegen de tijd van de eerste levering sprake is van een gedegen fundering. Tijdens de eerste 2 dagen van de bouw, beginnend na het arriveren van het eerste hout uit Lapland, zal Lapp House waken over een goede start door aanwezig te zijn op de bouw en het bouwproject op het juiste spoor te zetten

 

3. Bouw
Na levering van het logbouwpakket start het gestructureerd stapelen van logs. Al vrij snel zullen de contouren van uw ontwerp zichtbaar worden en met duidelijke instructies is het mogelijk zelf te bouwen. Natuurlijk heeft u de keuze de bouw in zijn geheel over te dragen aan een ervaren bouwteam van Lapp House. Voor meer info over bouwbegeleiding klik hier.  Bij houtskeletbouw worden geen logs gestapeld.

 

4. Nazorg
Zoals bij ieder bouwproject bestaat er een kans op behoefte aan naleveringen. Lapp House zal snel en adequaat optreden in een dergelijk geval zodat de bouw geen onnodige vertraging oploopt. Over nazorg en garantie na voltooiing van het logbouwproject kunt u hier meer lezen.